Werkgevers

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een actueel onderwerp in het hedendaagse bedrijfsleven. Vanuit de overheid worden ondernemingen meer en meer verplicht om een percentage van hun personeelsbestand (richtlijn 3 tot 5%) in te vullen met werknemers in een kwetsbare arbeidspositie. Belangrijkste struikelblok hierbij is de intensieve begeleiding en de administratieve verplichtingen. StimulanS biedt een totaalpakket aan waarbij uw onderneming volledig kan voldoen aan de aankomende gestelde eisen waarbij wij uw organisatie volledig ontzorgen.

Werknemers van StimulanS zijn direct inzetbaar in uw onderneming. Na alle verkregen informatie omtrent de uit te voeren werkzaamheden en een bezoek aan de werkplek selecteren wij de juiste kandidaat voor u. De inzet dient bij voorkeur een structureel karakter te hebben; enkele dagdelen, enkele dagen of een volledige weekplanning. In geval er geen werk meer is, keert de kandidaat terug naar onze eigen werklocatie.

De subsidie voordelen laten wij terug komen in een aangepast tarief; hierdoor kunt u uw personeelskosten aanzienlijk verlagen.

Aanvullende diensten zoals vervoer etc. kunnen door ons tegen geringe kosten worden verzorgd.

Een groot aantal gerenommeerde ondernemingen maakt al gebruik van onze diensten; naar volle tevredenheid! Met onze aanpak brengen we een grote doelgroep weer terug in de werkmaatschappij, reduceren we de uitgaven voor de uitkeringen (belastinggelden) en maken het voor werkgevers weer aantrekkelijk om goed voorbereide, productieve en gemotiveerde werknemers met de Nederlandse nationaliteit aan te nemen. Meer weten? Neem direct contact met ons op of stuur ons een mailbericht.

Copyright © 2013 - 2018 StimulanS. Alle rechten voorbehouden.